Werken bij Haspel

Als POHggz bij Haspel heb je een speciale functie!

Enerzijds werk je vrij solistisch, anderzijds maak je deel uit van twee teams: het team van de huisartsenpraktijk(en) waar je bent geplaatst, en het team van Haspel.

Het team van Haspel is sinds de start in 2008 gegroeid van 5 naar ruim 70 mensen.

Je eerste indruk van ons start bij het sollicitatiegesprek met Sylvia van Manen, en Marion Raaymakers of Suzan Harmsen, respectievelijk medisch directeur en de kwaliteitscoördinatoren.

Wij letten bij de sollicitatiegesprekken vooral op de ervaring die je (als toekomstig POHggz) al hebt opgedaan binnen de ggz, en of we een gesprek kunnen voeren waarin we interesse in de gesprekspartner bemerken, het vermogen om goed af te stemmen en flexibel te zijn.

Wanneer we jou binnen de functie en binnen ons team zien functioneren word je voorgedragen bij een huisartsenpraktijk waarvan wij denken dat er een goede klik zal zijn.

Ook dit is een ‘sollicitatie’, doordat de praktijk 2 profielen krijgt om vervolgens gesprekken te plannen.

Vanzelfsprekend voor jou de gelegenheid om ook te ervaren of de praktijk bij jou past.

Wanneer je start wordt je gekoppeld aan een senior-POH, je krijgt een ‘startersklas’ om alvast alle ICT applicaties een keer gezien te hebben, en te zien hoe deze in de huisartsenpraktijk worden toegepast.

Uiteraard wordt de POH-ggz opleiding voor je gefinancierd.

Wij hechten veel belang aan scholing – zijn zelf een geaccrediteerde scholingsorganisatie.

Wij bieden cyclisch vele scholingen aan die van belang zijn voor de functie, en soms ook functie overstijgend. Denk hierbij aan ACT, CGT, EMDR.

Wij komen tot de scholingsagenda door sommige onderwerpen tweejaarlijks te herhalen, of via tips van de POH’s, en door tweejaarlijks te vragen naar interesse en nieuwe voorstellen bij de POH’s.

Iedere POH krijgt een eigen scholingsbudget en de uren worden vergoed tot de verplichte 30 uur voor de accreditatie. Deze uren worden besteed aan (verplichte) intervisie in een vaste groep, en kunnen worden besteed aan incompany scholing of externe scholingen.

Tweemaal per jaar organiseren wij een werkoverleg voor het hele team, voorafgegaan door een gezamenlijke maaltijd. Ook is er tweemaal per jaar een uitje met het gehele team.

Kortom, wij hechten veel waarde aan niet alleen een goede inhoud van je werk, maar ook een goede inbedding in een hecht team.

© HASPEL GGZ. ALL RIGHTS RESERVED.