Haspel Den Bosch

Algemeen

Medio 2007 werd Haspel opgericht, een stichting van en voor huisartsen.

Voornaamste doel: het faciliteren van de inzet van POH-ggz zorg in de huisartsenpraktijk, met veel aandacht voor de scholing, en opleiding en ondersteuning van de praktijkondersteuner.

Begonnen met vier POH's, inmiddels verzorgen ruim zestig POH’s bij 170 huisartsen de POH-ggz zorg binnen de regio Noord Brabant Noordoost.

Missie

Haspel wil vraaggestuurde integrale psycho-sociale zorg bieden binnen de eerste lijn, onder de verantwoordelijkheid van de huisarts, en met kwaliteitswaarborging vanuit de organisatie. Haspel zet hiervoor kwalitatief hoogwaardige POH’s-GGZ in de huisartsenpraktijk in.

Meerwaarde Haspel

Naast het feit dat Haspel kwalitatief hoogwaardige POH-ggz in dienst heeft die deze zorg kunnen leveren, zet Haspel zich ook op breder gebied in voor de huisarts. Doordat huisartsen zich organiseren in één groot samenwerkingsverband kan Haspel als onderhandelingspartner afspraken maken met de zorgverzekeraars.

Daarnaast houdt Haspel zich bezig met de innovatie van de ggz zorg binnen de huisartsenpraktijk. Zo heeft Haspel zich toegelegd op de uitvoering van projecten als een DBC Depressie, de CET regeling en de daaruit voortkomende ontwikkeling Basis GGZ en de transitie van ADHD zorg naar de huisartsenpraktijk

Wij zijn een platte organisatie, met een klein bureau, een medisch en een algemeen directeur en een kwaliteitsmedewerker.

Haspel zet zich in voor de huisarts én de patiënt

Vacatures bij Haspel

Bent u geïnteresseerd in werken bij Haspel Den Bosch? Neem dan een kijkje op de deze pagina om te zien wat de actuele vacatures zijn.

© HASPEL GGZ. ALL RIGHTS RESERVED.